Career

Do you want to be part of a fast-growing, innovative and green technology company within the wind turbine industry?

Apply below to join our growing team! We currently have five positions open.

Västerås

Service Manager

Vi söker nu en Service Manager som brinner för att skapa nöjda kunder samt ett service- och underhållsprogram med högsta kvalité och tillgänglighet. I denna roll kommer du kunna påverka beslut och driva utvecklingen framåt. Din insats kommer påverka miljön och vår organisation positivt och för detta kommer du uppmärksammas. Vi ser fram emot din ansökan!

Västerås

Ansvarig Teknikinformatör

Är du vår nya teknikinformatör? Rollen som ansvarig teknikinformatör skall komplettera vårt team med en drivande och hängiven person som kan bygga och implementera en digital strategi för produktinformation. I rollen ingår att vara med och välja de verktyg och den partner vi utvecklar vår plattform tillsammans med. Välkommen med din ansökan!

Västerås

Kvalitetsansvarig (SQA)

Nu söker vi en Kvalitetsansvarig (SQA) som vill vara med och utveckla S&L Access Systems till en ledande krantillverkare för vindkraftsindustrin globalt. Du har som främsta mål att säkerställa kvalitén av vår produkt till slutkund genom att förhindra uppkomsten av kvalitetsbrister såväl internt som hos våra leverantörer. Rollen kräver en strukturerad och duktig problemlösare med stort intresse för teknik samt med bred erfarenhet från produktion. Varmt välkommen med din ansökan!

Employees

Meet our team

We want to offer a unique workplace in the tech field. Read more about our team and their everyday worklife.

Read More